020 - 63 66 837

24-uurs zorg Oegstgeest

24-uurs zorg kan nodig zijn wanneer u langdurige of permanente behoefte heeft aan verzorging en verpleging. Om te voorkomen dat u naar een zorginstelling moet verhuizen om deze zorg te ontvangen, biedt Zuster Jansen intensieve en professionele 24-uurs zorg bij u thuis. Onze 24-uurs zorg in Oegstgeest is er niet alleen om u zo goed mogelijk te verzorgen en verplegen, ook gaan wij graag een stapje verder. We ondersteunen u bij dagelijkse activiteiten zoals koken en wandelen, maar bieden ook continu gezelschap.

Zuster Jansen biedt volledige zorg

Wanneer u onze zorg inschakelt, hoeft er dus geen familielid of partner als mantelzorger op te treden. Komt er familie op bezoek, dan komen zij echt op visite en wordt de zorg voor u volledig aan ons overgelaten. Onze ervaren zorgteams zijn gespecialiseerd op meerdere gebieden en kunnen in iedere situatie de zorg bieden die u nodig heeft.

Zowel overdag als ‘s nachts zijn we er om op u te letten en u te ondersteunen als u daarom vraagt. Omdat we met kleine teams werken, met maximaal vijf zorgverleners per persoon,  leert u onze zorgverleners goed kennen en bouwt u een optimale vertrouwensband met ze op. Zo zorgen we te allen tijde voor een veilig, vertrouwd gevoel.

Afgestemd op wat u nodig heeft

De 24-uurs zorg in Oegstgeest die u bij ons afneemt wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en behoeften. Een groot voordeel is dat wij deze zorg al op zeer korte termijn kunnen inzetten. U krijgt bij ons namelijk niet te maken met wachtlijsten en hoeft dus niet te wachten tot u ‘aan de beurt bent’. Ook als het nodig is dat we met spoed komen, kunnen we dat voor u realiseren. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met onze zorgcoördinator. U bespreekt samen uw huidige situatie en wij leggen direct uit wat we voor u kunnen betekenen en wanneer. Omdat het om particuliere thuiszorg gaat, bepaalt u uiteindelijk zelf welke vorm van zorg u afneemt en de hoeveelheid daarvan.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Dankzij de 24-uurs zorg van Zuster Jansen, heeft onze moeder nog jaren in haar eigen huis kunnen wonen.
    Fam. Frederiks
  • De particuliere thuiszorg van Zuster Jansen was van zeer hoog niveau.
    Mevr. Vonken
ARTIKELEN