020 - 63 66 837

Nachtzorg Oegstgeest

Soms kunt u behoefte hebben aan hulp, terwijl het niet nodig is om dag en nacht iemand over de vloer te hebben. In een dergelijk geval kan nachtzorg alleen ook voldoende zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u overdag al steun krijgt van familie, of dat u ‘s nachts meer last heeft van klachten dan overdag. Zuster Jansen biedt dan een oplossing in de vorm van nachtzorg in Oegstgeest. Er hoeft dan niemand van uw familie ‘s nachts over u te waken. Wij nemen de zorg voor u volledig voor onze rekening. U bent altijd verzekerd van professionele zorg door een ervaren zorgteam, waarbij het u niet zal ontbreken aan persoonlijke aandacht. Wij zorgen voor uw veiligheid en zorg van de hoogste kwaliteit.

Slaapdiensten en waakdiensten

Zuster Jansen biedt nachtzorg in Oegstgeest. Deze vorm is onder te verdelen in twee categorieën: slaapdiensten en waakdiensten. Bij slaapdiensten kunt u denken aan een wat meer laagcomplexe vorm van nachtzorg. Er is dan altijd iemand bij u aanwezig in de nacht waar u op kunt rekenen.

Bij waakdiensten bieden wij actieve zorg, u kunt dan gedurende de hele nacht een beroep doen op onze zorgverleners. Welke vorm u ook wenst, de nachtzorg in Oegstgeest is er altijd op gericht om u met een veilig gevoel te laten slapen. Deze zekerheid is niet alleen voor u erg prettig, maar ook voor de familieleden die op deze manier weten dat u altijd in goede handen bent.

Nooit meer wachten op goede zorg

Heeft u (ter aanvulling) ook ‘s nachts extra zorg nodig en wilt u daar niet te lang op wachten? Dan bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres. Wij werken niet met wachtlijsten en kunnen u snel de zorg bieden die u nodig heeft. Ook met spoed kunnen we de zorg voor u opstarten. Bel ons of neem contact op via het contactformulier om te laten weten wat uw wensen zijn en waar u ons voor in wil schakelen. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg, bent u degene die uiteindelijk bepaalt welke zorgvorm u afneemt en de hoeveelheid daarvan. U houdt dus altijd de touwtjes in handen.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Dankzij de 24-uurs zorg van Zuster Jansen, heeft onze moeder nog jaren in haar eigen huis kunnen wonen.
    Fam. Frederiks
  • De particuliere thuiszorg van Zuster Jansen was van zeer hoog niveau.
    Mevr. Vonken
ARTIKELEN