020 - 63 66 837

Zorg bij Alzheimer Oegstgeest

Thuis zijn in een lastige of pijnlijke situatie is iets wat vaak nog onderschat wordt door mensen die er niet zelf mee te maken hebben. Maar wie een dergelijke diagnose krijgt, beseft al snel dat thuis kunnen verblijven toch van groter belang is dan ze misschien zelf dachten. Zuster Jansen wil er graag voor zorgen dat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen als u te maken krijgt met de ziekte van Alzheimer. Onze ervaren zorgteams bieden de beste zorg bij de ziekte van Alzheimer in Oegstgeest. Dit houdt in dat we u thuis alles geven wat u nodig heeft, zodat u gewoon in uw vertrouwde omgeving kan verblijven. Dit is niet alleen prettig voor u, maar bijvoorbeeld ook voor uw naaste familieleden en uw eventuele partner.

Zorg in het dagelijks leven

Zorgen voor iemand die de ziekte van Alzheimer heeft, is niet gemakkelijk en kan voor familieleden soms ook pijnlijk zijn. De zorgverleners van Zuster Jansen zijn zeer ervaren, betrouwbaar en flexibel. Dit zorgt ervoor dat zij uitstekend in staat zijn om de zorg voor u op zich te nemen.

Zij staan dag en nacht voor u klaar, niet alleen om u te verzorgen en verplegen maar ook om gezelschap en ondersteuning te bieden. We vinden het belangrijk dat uw dagelijkse leven zo ‘gewoon’ mogelijk blijft. Waar het kan gaan we bijvoorbeeld eens met u wandelen, gaan we samen koken, boodschappen doen of een activiteit ondernemen. Het ligt allemaal aan uw persoonlijke situatie en de mogelijkheden die deze met zich meebrengt.

Vraag ons om hulp

Thuis verzorgd worden terwijl er zo veel mogelijk sprake is van rust en veiligheid: dat is wat Zuster Jansen biedt. Bij ons krijgt u niet te maken met wachtlijsten, u kunt direct een beroep doen op onze zorg. Wilt u meer weten over zorg bij de ziekte van Alzheimer in Oegstgeest, of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan telefonisch of via de website contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Dankzij de 24-uurs zorg van Zuster Jansen, heeft onze moeder nog jaren in haar eigen huis kunnen wonen.
    Fam. Frederiks
  • De particuliere thuiszorg van Zuster Jansen was van zeer hoog niveau.
    Mevr. Vonken
ARTIKELEN